Over ons

Team Daadkracht Uitzendbureau, is ontstaan omdat we na lange jaren van ervaring en inzet in de arbeidsbemiddeling, bepaalde zaken graag beter en efficiënter wilden inzetten. Wij staan voor een persoonlijke aanpak, we bespreken zowel met de werkgever als de werknemer wat wenselijk is. Hoe kunnen we beide partijen bij elkaar brengen, en hierbij de wensen van beide partijen centraal laten staan.

We hebben een breed aanbod aan diensten. Het traditionele aanbod van uitzenden, deze hebben we aangevuld met werving & selectie.

In een wereld vol van digitale ontwikkelingen, staat team Daadkracht nog steeds voor het persoonlijke aspect. In de kern is ons werk namelijk mensenwerk. Door te luisteren en hierin te handelen, zorgen wij er voor dat onze medewerkers met plezier hun dagelijkse werk kunnen verrichten.

Mensen zijn ons werk.

Dat begint met oprechte aandacht voor elkaar. We staan dichtbij onze opdrachtgevers en kandidaten. We weten van beide wat hen beweegt, wij zijn betrokken en zetten een stapje extra voor hen. Er is ruimte voor persoonlijke inbreng, hier staan we voor, en zo maken wij het met elkaar waar!

Meer weten over team Daadkracht, de werkwijze en de snelheid waar wij voor staan? Neem dan vrijblijvend contact op met ons door te bellen met 050-7855997.

Volg ons op social media