Werving & Selectie

Sommige werkgevers hebben liever dat een medewerker direct bij hen in vaste dienst treedt zonder eerst een periode via Daadkracht Uitzendbureau te werken. Bij een werving en selectie opdracht gaan wij als team daadkracht aan de slag voor een vast dienstverband tussen u als opdrachtgever en kandidaat. Hierbij kijken we uiteraard naar de kennis, ervaring en de expertise maar ook zullen we naar een goede combinatie streven van de persoonlijkheid die het beste bij uw bedrijf past. Wij begeleiden het gehele traject tot en met de dag waarop de kandidaat in dienst treedt bij u als opdrachtgever. Dit alles doen wij in overleg met u, zodat we de perfecte match kunnen maken voor een mooie toekomst voor de opdrachtgever en de kandidaat.

We staan dichtbij onze opdrachtgevers en kandidaten. We weten van beide wat hen beweegt, wij zijn betrokken en zetten een stapje extra voor hen. Er is ruimte voor persoonlijke inbreng, hier staan we voor, en zo maken wij het met elkaar waar!

Meer weten over team Daadkracht, de werkwijze en de snelheid waar wij voor staan? Neem dan vrijblijvend contact op met ons door te bellen met 050-7855997.